Kør selv klubtur til Harzen 2019

Kristi himmelfartsdag, torsdag den 30. maj – søndag den 2. juni 2019.

Tilmeldte p.t.:
Tommy Andersen, Palle Rasmussen, Michael Lau Torp Nielsen cykler MTB.

Leif Johannesen, Stefan Dahlquist, Michael Bjergsø, Lis Wallentin, Hanne Hammond, Lone & Rune Johannessen, Torben Bang, Finn Jensen, Per Højbjerg, Bjørn Dam, John Rugbjerg, Thomas Rugbjerg, Kim Johansen cykler racer.

Der er p.t. 1. dobbeltværelse ledig.

Kør selv klubtur til Harzen 2019

Kristi himmelfartsdag, torsdag den 30. maj – søndag den 2. juni 2019.

I samarbejde med Martin Nørris (https://www.mtbtravels.dk) arrangerer BCK cykling i Bad Harzburg (Harzen)

Bad Harzburg ligger i den nordlige del af Harzen, lige ved indgangen til Nationalpark Harz. Byen har ca. 20.000 indbyggere. Læs mere om Bad Harzburg her.

Fra Bad Harzburg

  • Ca. 25 km til Sankt Andreasberg. Her er kongestigningen som er den legendariske Breite Straße i St. Andreasberg, som trods dens korte længde på omkring 500 meter, har en gns. stigningsprocent på 11,6%, og i slutningen omkring 18%.
  • Ca. 21 km til Brocken. På Brocken kan du få en 5 kilometers tur og godt 650 højdemeter. Denne rute har en gns. stigning på omkring 4,5%.
  • Ca. 20 km til Altenau. Steile Wand (stejle væg) er en af områdets længste bakker med sine næsten 6 kilometer og gns. stigning på 6%. Stigningen starter i byen Altenau.Hotel:Sole Hotel Winterberg (3 stjernet) i Bad Harzburg
    Dette familiedrevne hotel ligger i Bad Harzburgs spa-kvarter, ved siden af de varme kilder. Gæsterne på Solehotel Winterberg har gratis daglig adgang til de varme kilder. De varme kilder i Harzburg omfatter naturlige indendørs- og udendørs swimmingpools med saltvand. Der tilbydes desuden forskellige saunaer, skønhedsbehandlinger og massage mod et tillægsgebyr. Læs mere om hotellet her

Det er en kør selv tur. Du bestemmer selv om du vil cykle racer eller MTB. 
Venligst oplys dette ved tilmelding pr. mail.

Priser:
Klubben giver tilskud således at egenbetalingen, der betales ved tilmelding, er kr. 1500,- pr. person i dobbeltværelse (8 stk.) og kr. 1800,- pr. person i enkeltværelse (4 stk.) Herudover kommer den lokale turistskat på omkring 2,5 euro pr. nat pr. person.
Skal du på guidet MTB tur, er der et tillæg på kr. 550,- pr. person for fredag og lørdag, det er samme pris for kun en dag.

BEMÆRK! DER ER FORHÅNDSRESERVERET 20 PLADSER! 
Fordelt på 8 stk. dobbeltværelse og 4 stk. enkeltværelse.

Inkluderet i prisen:
• Fælles morgenbuffet.
• Fælles 3-retters aftenmenu under opholdet.
• Fri adgang til kæmpe wellnessområde.
• Sikker opbevaring af din cykel.
• Vaskeplads til din cykel.
• Opfyldning af drikkeflaske.
• Adgang til mini-værksted og værktøj.
• Gratis wifi.
• Gratis parkering.
• Mulighed for omklædning og bad på afrejsedagen efter udtjekning.

Forplejning på alle cykelture, er for egen regning.

Deltagere på racercykel:
Torsdag: ankomst ca. kl 13.00 – 14.00 (aftensmad på hotel)
Fredag: Morgenmad, (oplæg) vi cykler til Sankt Andreasberg og Brocken.
Lørdag: Morgenmad, (oplæg) vi cykler til Altenau.
Søndag: Morgenmad, vi ruller af, eller tager hjem.

Deltagere på MTB:
Torsdag: ankomst ca. kl 13.00 – 14.00 (aftensmad på hotel)
Fredag: Morgenmad, vi cykler eller kører 20 km i bil med vores MTB til Altenau. Hvor vi kl. 9.30 kommer på guidet MTB heldagstur (50-70 km) Kl. 16-17 hjemkomst til Altenau.
Lørdag:  Morgenmad, vi cykler eller kører 20 km i bil med vores MTB til Altenau. Hvor vi kl. 9.30 kommer på guidet MTB heldagstur (50-70 km) Kl. 16-17 hjemkomst til Altenau.
Søndag: Morgenmad, vi ruller af, eller tager hjem.

MTB guide:
Vi cykler til Andreasberg og Goslar i 2-4 niveauer, hvor alle kan være med lige fra “ret ny” til “rimelig hardcore” MTB’er. Turene er mellem 50-65 km og 1000-1500 hm.

Skal du på guidet MTB tur, er der et tillæg på kr. 550,- for fredag og lørdag, det er samme pris for kun en dag.

Tilmelding og betaling:

Tilmelding, kan kun ske på klubbens mail: kontakt@bogensecykelklub.dk

Venligst oplys:

  • Navn, adresse, telefon.
  • Ønsker du enkeltværelse eller dobbeltværelse (evt sammen med)?
  • Ønsker du at cykle MTB eller racer?
  • Ønsker du at komme med på guidet MTB tur fredag og lørdag?

Tilmelding er gyldig ved betaling til Nordfyns Bank 6860 – 1010132.

BEMÆRK! først til mølle, dog senest den 10.02.2019

HUSK KONTINGENT FOR 2019

Hvis du ikke har indbetalt kontingent så går vi ud fra at det er en forglemmelse.
Venligst indbetal kr. 300,- snarest eller senest den 1. marts 2019.
Nordfyns Bank 6860 – 1010132. HUSK at oplyse navn ved indbetaling.
Ønsker du ikke at være medlem mere, skriv det venligst til os.

VM I CYKELCROSS DEN 2 OG 3 FEBRUAR 2019

VM I CYKELCROSS LØRDAG DEN 2. FEBRUAR OG SØNDAG DEN 3. FEBRUAR 2019.

Bliv frivillig og få en oplevelse for livet
Kunne du tænke dig at få en oplevelse for livet og samtidig være med til at gøre det næste store cyklecross event i Bogense til en stor succes? Så håber vi, at du vil melde dig som frivillig!

BCK har fået til opgave at være Marchall’s rundt på banen, Vi håber derfor at rigtig mange vil være med til at løse denne opgave.

Kom på verdenskortet, sammen med Bogense Cykelklub. Venligst meld dig som frivillig på mail: kontakt@bogensecykelklub.dk

Skriv gerne om du kan hjælpe en af dagene eller begge dage, vi kan ikke blive for mange, så tøv ikke med at melde dig til “DET BLIVER EN FANTASTISK WEEKEND”
Måske kender du også en der gerne vil hjælpe, så skriv gerne vedkommende på også, tak.

Mvh Finn Bogense cykelklub

Læs mere her, om eventen her: https://www.crossdenmark.dk/

Mesterskab i Zwift og e-sport cykling

Kilde: Cykelmagasinet.dk
Nikolaj Hebsgaard
Den 06. december 2018.

Briterne får mesterskab i Zwift og e-sport cykling
British Cycling har indgået en 2-årig aftale med Zwift, der skal lægge platform til de første officielle britiske mesterskaber i e-sport cykling. Det britiske cykelforbund British Cycling vil fra næste år afholde nationale mesterskaber i e-sport cykling.

Forbundet har indgået en 2-årig aftale med Zwift, der bliver værter for mesterskaberne som skydes i gang i februar 2019. Konceptet hedder British Cycling eRacing Championships og vil bestå af en række kvalifikationsevents, der kulminerer med et live finaleevent for de højest rangerede ryttere i hver kategori.

Finalen vil bestå af flere små løb, bl.a. en enkeltstart, et kort race og et udskillelsesløb, før vinderen og den første officielle britiske mester i e-sport cykling, kan findes.

Hos British Cycling har man store forventninger til e-sporten og ser online platforme som Zwift, som en ny kilde til udviklingen af fremtidens cykelstjerner:

– E-sport er et marked som er særligt interessant for cykling, da det gør så mange mennesker i stand til at deltage og være aktive. Vi er begejstrede for den betydning dette kan få i jagten på talenter. Vi er stolte over de mange ryttere der konkurrerer på verdensscenen og vi er sikre på, at Zwift vil gøre os i stand til at finde endnu flere potentielle stjerner, fortæller kommerciel direktør i British Cycling, Jonathan Rigby, i en pressemeddelelse.

Foruden det nationale mesterskab, indkluderer aftalen med British Cycling også træningsprogrammer til forbundets 146.000 medlemmer og træningsture med landsholdet i Zwift.

Zwift og e-sport i udvikling

E-sport cyklingen har fået større opmærksomhed i år end tidligere år. Den førende online trænings- og løbsplatform, Zwift, har rundet 500.000 brugere, mens en kommende konkurrent, CVR Cade, begyndte at lukke brugere ind i deres betaversion i begyndelsen af december.
Internationalt har UCI besluttet sig for at afholde verdensmesterskaber i e-sport, mens vi i Danmark har fået vores første kommercielle e-sport cykelhold, FUSION ECT p/b Wahoo & SIS, der sætter rammerne for hvordan et e-sport hold skal drives, med parallerer til landevejen.

Zwift har i forvejen erfaring med afholdelse af nationale mesterskaber og levering af talenter til virkelighedens cykelhold. Således har Zwift gennem to sæsoner leveret ryttere til Dimension Datas kontinentale udviklingshold, og gennem tre sæsoner leveret til Canyon-SRAM på kvindernes WorldTour.

Uofficielle nationale mesterskaber blev indført på Zwift sidste år, hvor Søren Bay fra Team X tog titlen som dansk mester. I år har platformen allerede afholdt nationale mesterskaber for Australien, New Zealand og Sydafrika, der som bekendt har deres vintersæson i vores sommerhalvår.

Automester Nordfyn Rundt 2018

Billeder fra Automester Nordfyn Rundt 2018.

« 2 af 27 »