Nyhedsbrev fra BCK 4/2021 vintertræning og generalforsamling

En dejlig racersæson lakker så småt mod enden og vinterens sysler står for døren. For Bogense Cykelklub betyder det mountainbiketræning og generalforsamling.

Vi starter med Mountainbiketræning søndag den 31.10.2021 kl. 10.00. Det bliver en tur med udgangspunkt fra Medborgerhuset og rundt i nærområdet.  Vi inviterer interesserede ikke medlemmer til at deltage. Så vi håber på stort fremmøde. Vi slutter i medborgerhuset med kaffe og kage. Vinteren igennem vil vi træne på MTB hver søndag – når vejret tillader det – både i nærområdet og rundt omkring, hvor der er gode spor at køre på.

Vi afholder generalforsamling den 25.11.2021 kl. 18.00. Dagsorden ifølge vedtægterne. Som sædvanlig afslutter vi generalforsamlingen med smørrebrød og øl/vand. Tilmelding senest den 19.11.2021 til finn@gronlokke.dk