Klubtur til Juelsminde den 11.09.2016

Sæt kryds i kalenderen den 11.9. 2016, for så skal vi på klubtur til Juelsminde.
Turen er for alle medlemmer samt de udefrakommende hj√¶lpere (g√¶ster) der var med til at g√łre “TV2 p√• Tour” til den k√¶mpe succes det blev.

Turen med Castor for hjælpere/gæster:
I er alle velkommen til at cykle sammen med medlemmerne af Bogense Cykelklub, fra Bogense til Juelsminde. I Juelsminde vil cyklerne blive sat på en cykeltrailer og fragtet til Bogense, mens vi selv sejler hjem.
Er I ikke meget for at cykle, men gerne vil med på turen, er det muligt at sejle med Castor fra Bogense til Juelsminde, og så retur sammen med alle dem der har taget turen på cykel
Tilbuddet er ikke kun rettet til jer personligt, I er velkommen til at tage jeres familie med p√• turen, det g√¶lder selvf√łlgelig b√•de cykelturen samt sejlturen.

Turen med Castor for medlemmer af Bogense Cykelklub:
vil hovedsageligt vil være for medlemmer af Bogense Cykelklub.
Der kan v√¶re 39 pers p√• Castor, er der ledige pladser, vil det selvf√łlgelig v√¶re tosset ikke at bes√¶tte dem, de overskydende pladser er selvf√łlgelig s√• for medlemmernes familier.
Medlemmer der ikke √łnsker at cykle kan selvf√łlgelig sejle med T/R.

Dagsprogram for dem der cykler:
Kl 9.00 afgang fra medborgerhuset, Gyldensteensvej 24, 5400 Bogense
Klubturen er for alle medlemmer, og der k√łres ikke hurtigere end alle kan f√łlge med.
Vi regner med at være i Juelsminde senest kl 13
Cyklerne kommer på cykeltraileren, og vi sejler med Castor hjem
På turen hjem vil der være sandwich samt lidt at drikke
Forventet ankomst til Bogense ca kl 15

Dagsprogram for dem der sejler T/R
kl 11.00 afgang fra √ėstremole med Castor
Der vil være rundstykker, brunsviger samt kaffe/the/juice på sejlturen mod Juelsminde.
I Juelsminde vil alle cyklisterne komme ombord og sammen vil vi nyde turen hjem
Der vil være sandwich samt lidt at drikke på hjemturen.

Tilmelding:
hhenriksen02@gmail.com
Med venlig hilsen og rigtig god dag
Bj√łrn og Inge