Julehilsen fra BCK

Kære medlemmer,

Et meget udfordrende √•r er endeligt ved at rinde ud. Det har ogs√• v√¶ret en underlig cykels√¶son. Men selv om ikke meget har v√¶ret, som det plejer at v√¶re, har vi i klubben haft en hyggelig klubtur til √Ür√ł og en liges√• hyggelig tur til Mors.

De seneste m√•neder har vi haft stor succes med vintertr√¶ning p√• mountainbikes. Vi k√łrer hver s√łndag formiddag, og der er p√¶nt fremm√łde hver gang. Vi har s√•gar v√¶ret n√łdsaget til at opdele os for at overholde forsamlingsforbuddet. Vi forts√¶tter tr√¶ningen, indtil vi starter landevejstr√¶ningen ultimo marts.

Det er imidlertid ikke lykkedes at afholde generalforsamling. Det vil vi indhente, så snart situationen normaliseres, så vi igen kan samles.

Fra bestyrelsen vil vi gerne √łnske jer alle en gl√¶delig jul og et godt nyt√•r. Vi h√•ber, at I f√•r nogle hyggelige dage sammen jeres k√¶re, og vi ser frem til mange hyggelige timer sammen i skoven og p√• landevejen i det nye √•r.