Velkommen til BCK

Velkommen til Bogense cykelklubs nye webside.

Bestyrelsen har valgt at opdatere websiden, med fĂžlgende nyheder.

• Mulighed for at komme med kommentarer, pĂ„ siden “Nyheder” som har samme funktion som en blog (dog kan medlemmer ikke oprette indlĂŠg p.t.)
  • Ønsker du at oprette en kĂžb/salg annonce, kontakt Webmaster med billede og annonce tekst.
  • Har du billeder til et af klubbens gallerier, send billeder til webmaster pr. mail.
  • Har du gode ruter (gpx) eller links, som andre medlemmer kan fĂ„ glĂŠde af, send en mail til webmaster.
  • Klubbens sponsorer har deres egen side, med deres respektive loger.
  • Medlemsfordele, hvor kan du som medlem opnĂ„ rabat ved medlemskab i vores klub. LĂŠs mere her.

Bogense Kommune og BCK Ă„bner ny rute

Der var god stemning, da Bogense cykelklub viste gode ben og sponsorer frem, ved Äbningen af den nye KlÞversti i Bogense. Nordfyns kommune takkede klubben for at guide de fremmÞdte rundt, pÄ deres MTB.

Kloverstien_2
Se billeder fra Ă„bningen her.

TV2 pÄ tour & BCK

Bogense Cykelklub er dem der kan det der med cykellÞb, sÄ ruterne er selvfÞlgelig bare super bÄde til bÞrn og voksne.

LĂŠs mere her

EN STOR TAK TIL KLUBBENS SPONSORER, MØD DEM HER