Velkommen til BCK

Velkommen til Bogense cykelklubs nye webside.

Bestyrelsen har valgt at opdatere websiden, med følgende nyheder.

• Mulighed for at komme med kommentarer, pĂĽ siden “Nyheder” som har samme funktion som en blog (dog kan medlemmer ikke oprette indlĂŚg p.t.)
  • Ønsker du at oprette en køb/salg annonce, kontakt Webmaster med billede og annonce tekst.
  • Har du billeder til et af klubbens gallerier, send billeder til webmaster pr. mail.
  • Har du gode ruter (gpx) eller links, som andre medlemmer kan fĂĽ glĂŚde af, send en mail til webmaster.
  • Klubbens sponsorer har deres egen side, med deres respektive loger.
  • Medlemsfordele, hvor kan du som medlem opnĂĽ rabat ved medlemskab i vores klub. LĂŚs mere her.

Bogense Kommune og BCK ĂĽbner ny rute

Der var god stemning, da Bogense cykelklub viste gode ben og sponsorer frem, ved übningen af den nye Kløversti i Bogense. Nordfyns kommune takkede klubben for at guide de fremmødte rundt, pü deres MTB.

Kloverstien_2
Se billeder fra ĂĽbningen her.

TV2 pĂĽ tour & BCK

Bogense Cykelklub er dem der kan det der med cykelløb, sü ruterne er selvfølgelig bare super büde til børn og voksne.

LĂŚs mere her

EN STOR TAK TIL KLUBBENS SPONSORER, MØD DEM HER