DGI Hærvejsløbet 2018 Lørdag 23. juni 2018

Et sikkert træningsmål for sæsonen 2018.

Deltagere fra BCK søges til et hold. Det kunne være en god oplevelse, at deltage og køre i et samlet hold. Så kom frem af busken, og ha et godt mål for sæsonen 2018.
Alle interesserede kan kontakte Bjørn Jørgensen Dam ( 21 37 76 97) Mail: kbd5400@stofanet.dk

Tilmeldings formen er endnu ikke helt på plads, men i første omgang kan man jo bare melde sig til som Bogense Cykelklub og så må vi se om det senere skal være som en samlet tilmelding, men Palle, Maria, Bjørn, Jette, Pernille har foreløbigt vist interesse for løbet, vi påtænker at satse på et ca.gennemsnit på 28 km/t, og påtænker at følges ad sammen, men det vil jo afhænge af benene og antallet om vi evt. kan splittes op og lave flere mindre hold, det bliver en vurdering vi må lave undervejs.

Flensborg – Viborg 275 km

Landevejsløbets længste rute. Kan du komme i form og udfordre dig selv til 275 km? Vi garanterer store oplevelser undervejs. Som udgangspunkt køres Flensborg-Viborg som et holdløb med 4-12 personer på hvert hold.
Det handler ikke om at komme hurtigst muligt til Viborg, men om at få en fantastisk oplevelse undervejs blandt andet på nogle af Danmarks bedste depoter.

Spar penge!
SPAR 200 kr. på tilmeldingsgebyret, hvis du tilmelder dig en af de tre længste distancer på henholdsvis landevej eller MTB inden 1. januar 2018.

Læs mere her