4 vinter MTBere kørte ud til Stige Ø

stigeoe4Leif, Torben Bang, Jørgen tømrer, Palle, mødtes ved medborgerhuset kl. 9:00. Kaj A. med afbud, idet han havde så meget julerødvin i kroppen, at det ikke kunne cykles ud.

stigeoe24 vinter MTBere kørte ud til Stige Ø. Der ventede Bo Møller på os. Der var hurtig enighed om, at vejret, banen, bakkerne var perfekte på denne vinterdag.
På med tøjet og afsted!

Bo Møller ville udforske terrænet/græsset på egen hånd/cykel. Resten ville udfordre alle de bakker de kunne findes på Stige Ø. Der blev trådt flere Watt end Palles gamle kæde kunne klare, så den gav op efter 1.5 km. Så han var henvist til tilskuer pladserne. Bo Møllers kæde kunne holde, med han kunne ikke selv holde sig på cyklen. Selv om Bo Møller er på kur, nægter han at indtage grøn, frossent græs mere end 2 gange om dagen. 2 rytter henvist til de billigste tilskuerpladser. Palle fandt ikke de billige tilskuerpladser særlig tiltrækkende, så mens Bo Møller gylpede frossent græs op som en gammel hankat, stjal Palle hans cykel, og satte jagten ind på de andre.

stigeoe3Ved ikke om havfruer findes på Stige Ø om vinteren, eller Torben Bang havde kissemisset med sin cykel, men væk det var han. Eftersøgning blev sat i gang, banen blev cyklet igennem flere gange. Torben var ikke at finde nogle steder. Han har i skrivende stund ikke indrømmet hvad han lavede. Det skal opklares til ”nytårs kom sammen” i medborgerhuset den 31.12.2014. Husk at møde op, for at tvinge det ud af ham!

Efter 12 km i bakkerne gav vi op, og cyklede tilbage til parkeringspladsen. Der var Torben med en knækket kæde. For ikke at skulle komme med for mange indrømmelser, havde Torben medbragt super gode hjemmebrygget øl, som gled meget nemt med.

Diverse løgn historier blev afstemt, retningen blev sat imod Bogense, hvor der ventede frisk kaffe og varme lækre boller, fremtryllet af Maria.stigeoe1

Det blev aftalt, at vi alle skulle prøve at tabe askillige kilo, eller sætte meget stærkere kæder på cyklerne, også prøve Stige Ø igen. Gerne med flere deltagere næste gang.

Tak for en god tur. Hilsen Palle