Prøv E-cykling sammen med BCK

Vi er ved at arrangere en klubaften ved Cykling Odense, for at prøve deres E-cykling.

Nedenstående link giver lidt mere info.

Vi har mulighed for at komme med et hold på 8 personer, som kan kæmpe mod hinanden på en endnu ikke fastlagt rute, men vi vælger en medio sværhedsgrad, det er tidligt på året.

Dette er et af de arrangementer, som vi håber kan være med til at styrke klubånden og skaffe flere medlemmer til klubben.

Oplægget er at vi holder det den 18. februar kl. 17.00. og hvis der er god tilslutningen til det, så holder vi et mere den 20. februar kl. 17.00.

Der er tilmelding på nedenstående mail, til den 18. februar, hvis der kommer flere end 8 forsøger vi at lave et hold mere.

Normalt vil det være først til mølle, men hvis der er nogen som kun kan den ene dag prøver vi at løse det.

Der er Shimano pedaler på cyklerne, man kan også bruge kondisko.

Er der nogen spørgsmål – brug da også nedenstående mail.

John Rudbjerg
john@rudbjerg.eu