Påsketræning den 28.3.2016

Dato: Mandag den 28.3.2016.
Tid: Kl. 9:00 – 12:00.
Mødested: Medborgerhuset.
Forventet tempo: 28-30 km/t
Kontaktperson: Palle. (25 35 30 12)
Udklip

• Dejlig mandagstur med klubben! Mange mødte til start denne tidlige(!) morgen, klar til en tur i solskin og vind. 7 af os valgte at pleje klubbens topsponsor, mens de øvrige kørte mod øst, satte vi kursen mod vest. Ved første syn af Gumozoerne i Kærby sendte vi vores tre ‘muskler’ i forvejen. Mens vi (de resterende 5) fortsatte i sydlig retning. Ved ankomsten til Ægypten blev der truffet en hurtig beslutning om at vende hjemad (i en ikke-lige linje). Efter 2:01:04 sluttede vi atter i Bogense. Tak for turen Humørikonet smile & skiltesejren i Harritslev Humørikonet wink.

Ulla Lundegaard Hinrichsen

• Gruppe 1 Fik kørt godt 80 km og kun tilsidst med hård sidevind mod Bogense… Men kanon træning og interval slange kørsel.

Lars Hammerich Hansen