Nyhedsbrev 2/2021 fra BCK

Så fik vi lov til igen at samles lidt mere end de 5 personer. Det har vi benyttes os af, og har allerede haft et par ture både på mountainbike og racer. Fremmødet har været pænt årstiden taget i betragtning.

Den rigtige sæsonstart er som tidligere meldt ud først den 3. april. Vi kan nok ikke samles om en skål suppe, som vi plejer. Men måske kan vi lokke vores faste kok til at lave et glas Glûhwein som vi kan varme os på efter turen.

Vi ved ikke hvilke løb, der bliver afholdt i år. Vi forventer ikke, vi kan afholde vores løb, Fyns Bilsalg Nordfyn Rundt, i år. Det er så 2. år i træk, vi må aflyse. Løbet er normalt en vigtig indtægtskilde for klubben. Klubben har derfor ekstra brug for din opbakning,

Derfor minder vi om, at indbetale kontingent for 2021.,kr. 400,- som indbetales til foreningens konto: Nordfyns Bank 6860-0001010132.