Den 9. juli 2014

TV2 på tour & BCK

Bogense Cykelklub er dem der kan det der med cykelløb, så ruterne er selvfølgelig bare super både til børn og voksne.

Søndag den 13.7.2014

Junior 100,- og senior 275,- med tidtagning

Startnumre og chip vil kunne afhentes på Gyldensteenvej 24, 5400 Bogense

lørdag ml. 16-19 og søndag ml. 10-12
For senior og junior ryttere er der en rute på 27 km let kuperet tærræn:

www.gpsies.com/map.do?fileId=leivknruqhwgassc&referrer=trackList

Juniorerne kører ruten en gang, mens seniorerne gennemkører ruten 3 gange.
Foran feltet på hele turen vil der køre ca 10 Marshalls på deres flotte motorcykler.

Senior gruppen sendes af sted 12.30 fra Torvet – Sct.Annagade – Østergade –  Gyldensteenvej-  ud på ruten

Juniorerne vil blive sendt af sted med 15 min. forsinkelse

Depot: Gyldensteenvej 24, 5400 Bogense

På Bogense Skole vil der være mulighed for bad efter løbet fra kl 14-17

På Østre Havnevej 2, Bogense vil der blive delt pastasalat samt vand ud

Mandag den 14.7.2014 Kidsrace

Der vil blive delt startnumre og T-shirt ud på

Østre Havnevej 2, Bogense

lørdag 17-19 samt søndag fra kl 9.00
For børn er det gratis at deltage

Ruten er en lukket rute på ca 900 meter i selve centrum, startende fra på Torvet – Sct Annagade – Østergade – Adelgade – Torvet (mål)

Børnene samles i alders opdelte grupper på Østre Havnevej 2, Bogense og ledes op på Torvet i grupper

START:

10.45: 3-5 år en omgang

11.15: 6-8-år tre omgange

12.15: 9-10 år seks omgange

13.15: 11-12 år ti omgange

Efter løbet vil børnene komme ned på havnen, hvor der vil blive delt goodiebags ud.
Kom og giv en hjælpende hånd

I år kommer de til Bogense den 13.-14. juli.

DCU har i den forbindelse forespurgt om Bogense Cykelklub vil hjælpe med nogle af de praktiske opgaver i den forbindelse, det kan f.eks. dele startnumre ud, lave pastasalat, hjælpe med afspærring m.m..

Der er brug for 20 hjælpere både søndag og mandag

Den 13.7. motionist-cykelløb for junior/senior også på en lukket rute.

Den 14.7. skal der afvikles et børne-cykelløb på en lukket rute i Bogense centrum.
Tilmelding som hjælper:

møde den 7.7. kl 19.00 i Medborgerhuset den 7.7. kl 19 om opgaverne der venter

eller kontakt@bogensecykelklub.dk

Har du kun mulighed for at deltage en af dagene, så er det også rigtig fint.

Gaver til dem der hjælper:

Medlemmer af Bogense Cykelklub, vil der være en langærmet klub jersey (værdi 500,-)

Hjælpere der ikke er medlem får en Surprice-gave

Den 28. juni 2014

TV2 på Tour besøger Bogense, i samarbejde med BCK

I forbindelse med afviklingen af “Tour de France”, besøger “TV2 på Tour” hvert år 10 byer i DK. I år kommer de til Bogense den 13.-14. juli. DCU har i den forbindelse forespurgt om Bogense Cykelklub vil hjælpe med nogle af de praktiske opgaver.I den forbindelse, det kan f.eks. være parkeringsvagt, dele startnumre ud m.m.. Der er brug for 20 hjælpere begge dage. Der skal afvikles et børne-cykelløb på en lukket rute den 13. ?? km og et motionist-cykelløb den 14. også på en lukket rute omkring 70 km. Tilmelding: kontakt@bogensecykelklub.dk Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  har du kun mulighed for at deltage en af dagene, så er det også rigtig fint. Det bliver med garanti et par meget festlige dage, hvor Bogense bliver sat på landkortet, så kom og vær med.

Udskydning af møde til den 7.7.2014 kl. 19:00
Mødet den 23.6.2014 hvor der skulle gives info ang. “TV2 på Tour” er flyttet da det er Sankt Hans aften.
Den 7.7.2014 i Medborgerhuset vil der være info møde, her skal der også sættes navne på nogle af opgaverne.