Medlemsfordele

LOGO_rød

Bogense Cykelklub

Tilbyder medlemmerne 2 – 3 motionsløb, som betales af klubben.
Det besluttes hver år, hvilke løb der skal betales for.

KvaliTri_100X100
KvaliTRI

Tilbyder medlemmerne rabat på bikefit.
Pris kr. 495,- (normal pris kr. 795,-) Vi tilbyder at indstille din cykel til dig, ud fra 12 punkter.
Klik på logo for at komme til bikefit.

magic
MAGIC SPORT

Tilbyder 20% rabat på alle vare i webshoppen.
Opret dig som bruger, oplys du er medlem af BCK. Klik på logo, for at komme til webshop.
Klik på logo for at komme til Magic Sport.

Boerkopcykler_logo_tryk

Hos Børkop Cykler har vi et stort udvalg af alt fra hverdagscykler til Racer, MTB-, tri- og Highend cykler. Her finder du de bedste kvalitetsmærker til konkurrencedygtige priser.
I 2015 udvider vi butikken med 300 m2 og har opstartet et fjernlager på 1000m2, så vi har plads til alle de gode tilbud! De mest eftertragtede dele er næsten altid på lager, og skulle du have set det billigere på nettet, forsøger vi gerne at matche prisen.

Som kunde i Børkop Cykler er dine ønsker og behov i centrum, og når vi kender dig, kan vi give den bedste vejledning. Så har du et specielt ønske forsøger vi gerne at opfylde det.
Klik på logo for at komme til Børkop Cykler.

www.facebook.com/boerkopcykler