Bruges også til at sende nyhedsbreve til dig!
Bruger vi til sms-kæder, og til at kontakte dig!
Bruger vi, når medlemmer tilmeldes til klubbetalte løb!

Udfyld formular, og skriv i teksten: Fulde navn, adresse, mailadresse og fødselsdag.
Fødselsdagen bruges kun ved evt. deltagelse i cykelløb, for at få dit resultat i rigtig aldersgruppe, det givet et godt sammenlignings grundlag.

Indmeldelse koster 300 kr. som dækker et års kontingent

Efter din registrering er modtaget, vil du modtage en mail fra kassereren, John Rudbjerg.

Kontingentbetaling skal ske på kontonummeret: Nordfyns Bank 6860-0001010132

Da vi ikke på nuværende tidspunkt kan tilbyde cykeltøj til alle nye medlemmer, kan vi heller ikke forlange at man stiller op i cykeltøj til såvel til træning som ved deltagelse i klubbetalte cykelløb, vi opfordre dog alle medlemmer med cykeltøj til at stille op i vores klubtøj til alle aktiviteter, for at vise flaget og støtte vores sponsorer.

Er der nogen som ønsker cykeltøj, kan de kontakte Palle Rasmussen, da han har lidt forskelligt cykeltøj liggende.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte: John Rudbjerg eller kontakt@bogensecykelklub.dk

Front_100X100_2014 Bag_100X100_2014 Buks_kort_100X100_2014 Buks_lang_100X100_2014

Medlemsfordele, opnå rabat ved medlemskab i vores klub. Læs mere her.