KLUBBETALT LØB SØNDAG DEN 12.08.2018

Tour de Vestfyn blev kørt første gang i 1989 og har siden da udviklet sig løbende. Løbet arrangeres af Motionscykelklubben Baghjulet i samarbejde med lokale sponorer og drives 100% af frivillige kræfter. Eventuelt overskud fra løbet går til at lave cykelaktiviter i Motionscykelklubben Baghjulet.

Gennem årene har vi udviklet og forfinet arrangementet. Der er kommet flere rutetilbud, flere distancer, vi har i de seneste år flyttet løbet fra lørdag til 2. søndag i august. Det har vi gjort for at højne sikkerheden (mindre trafik). Ligeledes skiftede vi i 2015 startsted, for at få et bedre og mere sikkert opløbsstrækning.

Tour de Vestfyn er et motionscykelløb der byder på et udfordrende tilbud til den øvede cykelrytter samt til kolleger, naboer, vennelag eller familier med børn, der kommer for at få en sjov og dejlig dag på cyklerne.  Vi har tidtagning til dig, der vil teste formen og tiden, men vi gør også plads til dig, der kommer for at få en naturskøn cykeltur hvor hastighed eller køretider ikke er vigtigt.

START TIDER

125 km første start kl 9:30 (75 ryttere) og derefter hver 3 minut
75 km første start kl 10:30 (75 ryttere) og derefter hver 3 minut
50 km første start kl 11:30 (75 ryttere) og derefter hver 3 minut