Kære frivillige

Kære frivillige

Det er nu godt og vel en uge siden, verdens bedste cyklecross ryttere gæstede Nordfyn og gav en enestående opvisning i, hvordan det er muligt at besejre besværlige udfordringer på to hjul.

Hverdagen har igen indfundet sig i vores vidunderlige lille hjørne af verden, men tilbage står et lysende klart minde om et arrangement, alle implicerede kan være stolte af. Anerkendelsen og de positive tilbagemeldinger har været entydige og nærmest overvældende. Fra rytterne, fra såvel den internationale som den danske cykle union, fra medierne og fra de dejligt mange både danske og udenlandske tilskuere, der fandt vej til Bogense sidste søndag.

Og de ufatteligt mange roser vil vi skynde os at give videre til løbets sande vindere, nemlig jer: De mere end 200 frivillige, der med positiv indstilling til jeres specifikke opgave, nordfynsk lune og stort engagement fik alle detaljer til at gå op i en højere enhed – og til at lykkes perfekt.
Uden jer havde et arrangement i en størrelsesorden, som den vi var vidner til, ganske enkelt ikke været muligt at gennemføre.

Og det er ikke en kliché. Det er et faktum.

Mere end 3.000 tilskuere overværede World Cup løbene live. Godt fem millioner mennesker var foran skærmen i 19 lande verden over og så de fantastiske tv-billeder, mens løbene blev afviklet, og langt, langt flere har set kortere eller længere uddrag fra begivenheden.

222 ryttere stillede til start og der var omkring 70 journalister og fotografer til at dække løbene.

Samtlige medier kunne melde om en imponerende cyklecross event og alle de tilskuere, ryttere og officials, vi har hørt fra, understreger på det kraftigste, at de glæder sig enormt til at vende tilbage, når Bogense i den første weekend af februar 2019 skal være værter for intet mindre end verdensmesterskaberne i cyklecross.

Nordfyn kom for alvor på verdenskortet – og ”de røde jakker” sørgede for en flot afvikling. World Cup løbet var som sagt en forpremiere på VM i 2019, og vi har fået en masse læring, vi kan tage med videre. Hvis du har feedback eller gode ideer til forbedringer, er du meget velkommen til at give det videre til din nærmeste tovholder, så vi kan få det med i den samlede evaluering af arrangementet.

Fra vores side kan vi blot håbe på, at DU har haft så positiv en oplevelse ved World Cuppen, at du også vil være med til at støtte op om denne store, fremtidige opgave.

Vi siger dig endnu engang tusind tak, ønsker dig og dine nærmeste en glædelig jul – og siger på forhåbentligt gensyn i 2019.

Husk at du kan følge med på hjemmesiden www.crossdenmark.dk og på Facebook.

På vegne af CrossDenmark.

Venlig hilsen

Peter Ginnerskov
Eventkoordinator