Julehilsen fra BCK

Kære medlemmer,

Et meget udfordrende år er endeligt ved at rinde ud. Det har også været en underlig cykelsæson. Men selv om ikke meget har været, som det plejer at være, har vi i klubben haft en hyggelig klubtur til Ærø og en ligeså hyggelig tur til Mors.

De seneste måneder har vi haft stor succes med vintertræning på mountainbikes. Vi kører hver søndag formiddag, og der er pænt fremmøde hver gang. Vi har sågar været nødsaget til at opdele os for at overholde forsamlingsforbuddet. Vi fortsætter træningen, indtil vi starter landevejstræningen ultimo marts.

Det er imidlertid ikke lykkedes at afholde generalforsamling. Det vil vi indhente, sĂĄ snart situationen normaliseres, sĂĄ vi igen kan samles.

Fra bestyrelsen vil vi gerne ønske jer alle en glædelig jul og et godt nytår. Vi håber, at I får nogle hyggelige dage sammen jeres kære, og vi ser frem til mange hyggelige timer sammen i skoven og på landevejen i det nye år.