Juelsminde/Castor turen den 23.8.2015

Tilmelding senest fredag den 21.8.2015

Deltagere der cykler mødes i medborgerhuset til kaffe og rundstykker kl. 8.30 og med afgang kl. 9.00.
Deltagere der sejler derover, mødes ved Castor kl. 10.30 og med afgang kl. 11.00.

Deltagere der cykler:
Maria, Palle, Pernille, Jacob, Finn, Michael Bjergsø, Ulla, Lars Hansen, Torben Bang, Leif Henriksen, Matti, Ulla, Ulla Hinrichsen, Jan Hinrichsen, Morten Olsen, Ulrik Bæk, Bjørn, Jørgen, Henning, John Rudbjerg, Thomas Rudbjerg.

Personer der sejler:
Karen, Inge, Nikolai Henriksen (barnebarn), Bo Møller, Jannie, Kenneth, Maria´s mor (Birthe), Mikkel Emil, Lis, Kirsten, Jette.

Er der nogle medlemmer eller familie medlemmer der gerne vil med på turen, er de velkommen til at stå på i Bogense og sejle med til Juelsminde, og retur.

Tilmelding på kontakt@bogensecykelklub.dk – det koster gratis.
Der er kaffe/the og rundstykker på turen til Juelsminde og sandwich og lidt at drikke på turen hjem.