Inge Hasle Henriksen fra BCK, vinder af Ekstra Bladets Udfordringen

Stik imod hvad cykel- og sundhedseksperter vurderede over for Ekstra Bladet, så endte vinderne af Ekstra Bladets Udfordringen med at cykle lidt over 30 timer.
Det blev nemlig fire personer (bla. Inge Hasle Henriksen fra BCK) der vandt løbet ,som EB havde døbt ‘Danmarks Længste Cykeltur’,  da de satte foden i jorden samtidigt.

Se video her, fra EB

Inge udtaler:
Tusind tak for alle de fine hilsner der er kommet, mens jeg har cyklet sammen med 14 andre cykel-tosser i Ekstra Bladets konkurrence om at vinde “Danmarks hårdeste cykelløb”.
Vi cyklede 55 min. og havde pause i 5 min. Startede torsdag kl 18 og sluttede så efter 30 1/2 time, hvor var vi fire tilbage.
vi valgte i fællesskab at stoppe, så alle fik vi en førsteplads. Unden min datter Marie Hasle Henriksen havde jeg ikke klaret det, hun var med på sidelinien hele turen.
Sofie Hasle Henriksen og Benjamin Hoyer Mathiasen kom også og heppede. Natten til lørdag i regnvejr stod de der også alle tre, de er bare så seje, og så alle de søde, fine og hyggelige hilsner her på FB, ja så fik den lige en ekstra skalle.
Det er dejligt at have mange venner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.