INFO KLUBTUR HARZEN 2017

Som altid er Kristi himmelfartsferien tiden til vores klubtur til Harzen, i år er det i uge 21.
Fra den 25 maj til 28 maj, Hahnenkleer Hof er igen i år basen for turen.

Vi tilbyder i år plads til ca. 10 stk. der hellere vil køre MTB. Giv venligst besked om man vil køre Racer eller MTB ved tilmelding.

Pris for medlemmer er kr. 1600,- pr. person i dobbeltværelse (enkeltværelse + kr. 300,-)
Pris er inkl. halvpension. Vi har 35 pladser som bliver fordelt efter først til mølle princippet.
Sidste frist for tilmelding er den 31 marts 2017.

Send en e-mail med tilmelding til kontakt@bogensecykelklub.dk
Husk at oplyse fulde navn ved tilmelding, og om du ønsker at cykle racer eller MTB.

Evt ledige pladser gives herefter fri til ikke medlemmer. Pris for ikke medlemmer er kr. 2350,-

Hvis der allerede er folk udefra som vil skrives op, kan de sende en e-mail til kontakt@bogensecykelklub.dk

Resterende pladser bliver også tildelt efter først til mølle princippet.

Tilmeldte p.t.:
Hanne Hammond, Jørgen Tømrer, Leif Henriksen, Lars Hammerich, Claus Nielsen, Ulla Lundegaard, Jan Hinrichsen, Jette Wichmann, Palle, Bjørn, Finn, Dennis Buriakov, Morten Olsen, Ulrick Pedersen, Bo Møller, Michael Trolle, Jens Mogensen , Johnny Hansen, Per Højbjerg Jensen, Tommy Andersen.