Facebook Demo – Customizer

Amatørsportshold
466

Vi har fælles træning tirsdag og torsdag kl 18.00 og søndag kl 10.00 med start fra Medborgerhuset, Gyldenstensvej, Bogense

1 day 15 hours ago

Til dem der skal cykle i Harzen.
Alt om spor i Harzen (MTB, racer, alm. cykel, mm) kort og GPX, KML filer. samt beskrivelse og billeder.

regio.outdooractive.com/oar-harz/de/

5 days 3 hours ago

Hej cykel venner..
Skal vi lave fælles kørsel på tirsdag til e-bike..

2 weeks 3 days ago

HUSK kontingentbetaling!

BETALES SENEST DEN 1. MARTS 2020.
Kr. 400,- på konto: Nordfyns Bank 6860-0001010132.

Husk at oplyse navn på betaling.

2 weeks 3 days ago

TILMELDING ER NU ÅBEN TIL
FYNS BILSALG NORDFYN RUNDT 2020

LØRDAG DEN 25. APRIL 2020 KL. 09.00.

Fyns Bilsalg Nordfyn Rundt er et cykelløb for hele familien. Der er distancer så alle kan være med. Der serveres morgenmad m. hjemmebagte boller, ost, marmelade, kaffe og the.
Efter at være kommet i mål, vil der være en dejlig varm portion suppe. Der er depoter på 72 km og 118 km ruterne: chokolade, bananer, energidrik og vand.

Del🙂del🚴🏻‍♂️del🙂del🚴🏻‍♂️del👍del🚴🏻‍♂️del🙂

På Nordfyn er vi rige på åben himmel og natur – vel at mærke mange slags natur. Fra de kuperede bakker ved Båring, til de flade sletter på det østlige Nordfyn og de smukke inddæmmede områder ved Gyldensteen strand, nær Bogense. Vi har naturperler som Enebærodde, Æbelø, Hasmark Mose og Flyvesandet, og her er masser af stier, hvor du kan vandre, løbe eller cykle. Bestemt et besøg værd.

DER KAN IKKE TILMELDES IGENNEM FACEBOOK.

TILMELDING KAN SKE HER: www.sporti.dk/event/activity.php?id=7074&view=signup

www.fyns-bilsalg.dk

2 weeks 4 days ago

3 weeks 2 days ago

På søndag den 02.02.2020 gælder det verdensmesterskabet i cyklecross, når eliten skal kæmpe om regnbuestriberne i schweiziske Dübendorf i udkanten af Zürich.

På søndag vil van der Poel forsøge at udligne Van Aerts tre VM-titler. Hollænderen vandt VM i 2015 og 2019, mens belgieren vandt tre regnbuetrøjer i træk mellem 2016 og 2018.

TV2 Sport sender:
01.02.2020: VM i cyklecross for kvinder, junior kvinder og U-23 mænd fra Dübendorf i Schweiz.
02.02.2020: VM i cyklecross for mænd, junior mænd og U-23 kvinder fra Dübendorf i Schweiz.

Video: UCI Cyclocross World Championship ruten 2020.

1 month 6 days ago

1 month 6 days ago

HARZEN 2020
Klubben arbejder på turen og vil derfor gerne have en tilkendegivelse for hvor mange der er interesseret i at deltage
Dette for at vi kan se hvor mange værelser vi skal reservere
Turen er som tidligere i Kristi himmelfarts ferien 21 til 24 maj
Mvh bestyrelsen

1 month 2 weeks ago

1 month 3 weeks ago

This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.