Det Fynske Etapeløb 2017

Det Fynske Etapeløb er din chance for at konkurrere med andre på tværs af fire fynske cykelløb. Der gives point for hver placering og deltageren med færrest antal point vinder. Du skal deltagere i mindst tre af de fire løb for at komme med på resultatlisten.

I 2017 er Tour Re Tour kommer med i stedet for Xtreme Forårsklassikeren, med det er stadig dine tre bedste resultater som tæller med i den samlede stilling.

Skal du have god træning på de fynske bakker og landeveje krydret med smuk natur og masser af hygge med andre cyklister, så skal du deltage i Det Fynske Etapeløb. Løbene er perfekt opvarmning til Hærvejsløbet, La Marmotte eller andre sommmerudfordringer. Vi glæder os til at se Fyns sejeste cykelryttere.

De fire løb og distance som indgår i Det Fynske Etapeløb 2017 er:

Stjernetramp – 75 km – Søndag 2/4
Automester Nordfyn Rundt – 118 km – Lørdag 29/4
Helnæs/Vestfyn Tour – 125 km – Søndag 21/5
Tour Re Tour – 134 km – Lørdag 17/6
I alt 452 skønne kilometer hvis du deltager i alle fire cykelløb.

Resultater

SPORTI sørger for at matche dine resultater på tværs af de fire arrangementer. Første foreløbige resultatliste kommer efter Helnæs/Vestfyn Tours og den samlede vinder kåres til Tour Re Tour.

Du får 1 point for 1 1. plads, 2 point for en 2. plads osv. Dine tre bedste resultater tæller og vinderen er den person der har lavest antal point. Er der pointlighed afgøres placering efter flest første pladser, efter bedste placering i løb nr. 4 eller efter højeste gennemsnitsfart.

Præmier:
Der uddeles en præmie til bedste m/k til Tour Re Tour. Hvis vedkommende ikke er til stede kontakter vi vedkommende via mail/mobil og får afleveret præmien.

Tilmelding her!