Det Fynske Etapeløb 2018

Det Fynske Etapeløb er din chance for at konkurrere med andre på tværs af fire fynske cykelløb. Der gives point for hver placering og deltageren med færrest antal point vinder. Du skal deltagere i mindst tre af de fire løb for at komme med på resultatlisten.

Skal du have god træning på de fynske bakker og landeveje krydret med smuk natur og masser af hygge med andre cyklister, så skal du deltage i Det Fynske Etapeløb. Løbene er perfekt opvarmning til Hærvejsløbet, La Marmotte eller andre sommmerudfordringer. Vi glæder os til at se Fyns sejeste cykelryttere.

De fire løb og distance som indgår i Det Fynske Etapeløb 2018 er:

Stjernetramp – 75 km – Søndag 8/4
Automester Nordfyn Rundt – 118 km – Lørdag 28/4
Helnæs/Vestfyn Tours – 125 km – Søndag 20/5
Tour Re Tour – 134 km – Lørdag 9/6
I alt 452 skønne kilomer hvis du deltager i alle fire cykelløb.

Tilmelding
Du skal tilmelde dig enkeltvis til de fire arrangementer:

Søndag 8/4: Stjernetramp

Lørdag 28/4: Automester Nordfyn Rundt

Søndag 20/5: Helnæs/Vestfyn Tours

Lørdag 9/6: Tour Re Tour

Resultater
SPORTI sørger for at matche dine resultater på tværs af de fire arrangementer. Første foreløbige resultatliste kommer efter Helnæs/Vestfyn Tours og den samlede vinder kåres til Tour Re Tour.

Du får 1 point for 1 1. plads, 2 point for en 2. plads osv. Dine tre bedste resultater tæller og vinderen er den person der har lavest antal point. Er der pointlighed afgøres placering efter flest første pladser, efter bedste placering i løb nr. 4 eller efter højeste gennemsnitsfart.

Præmier:
Der uddeles en præmie til bedste m/k til Tour Re Tour. Hvis vedkommende ikke er til stede, kontakter vi vedkommende via mail/mobil og får afleveret præmien.

Tilmelding her!